Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

A el parc del Turonet

Bernard Doherty , Planet Rock – “Una llegenda britànica de blues”.“Un d’aquests talents sorprenents britànics. El noi pot tocar la guitarra … ”Joe Bonamassa -“ Un fantàstic guitarrista … capaç d’agafar un Fender Stratocaster i realment fer-lo cantar … ”Walter Trout -“ El que l’aparta és la seva passió i sentiment. La jugada de Danny t’aconsegueix amb intensitat i urgència. ”

Elogi per la “Revelació”: “Exactament com diu el seu nom, una Revelació”. – 5 * music-news.com “Quan la pols emocional s’aporta, hauríeu de dir que és el millor àlbum de la seva carrera”. Revista de Rock Classic “És un viatge increïble. Aleshores, “Revelació” es nomena correctament, perquè és justament això. “- 10/10 maximumvolumemusic.co

Danny ha estat famós per l’escenari del blues europeu durant gairebé 20 anys, Danny es va crear un nom per ell mateix de la forma més vella d’haver jugat més de 2000 espectacles de clubs i festivals a nombrosos aficionats del món. Conegut com a “Tresor del Blues Nacional” (Bernard Doherty, Radio Rock Planet), Danny és reconegut pels empresaris com una de les cremes de la collita.
Després de moltes gires venudes al club per Europa i nombroses aparicions en festivals que han vist la banda actuar amb la mateixa factura de noms com Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy i Peter Green, per esmentar-ne alguns; Danny i la seva banda han tallat constantment una enorme i lleial base de fans arreu del món.
2007 – 2016
El 2007 Danny va signar amb Rounder Records i va llançar tres àlbums d’èxit amb aquesta etiqueta, tots els quals van superar les llistes de blues d’iTunes i Amazon a molts països. El 2009 Danny va signar un acord de llicència amb Virgin / EMI Asia i una cançó del seu llançament de 2007, “Live”, es va incloure en un CD de compilació titulat “El millor àlbum de Blues del món mai”. Danny es va comptar amb molts gegants de Blues, entre ells Johnny Winter, Gary Moore, Albert Collins, Walter Trout i ZZ Top.
El febrer de 2010 va llançar el disc de Danny, “Just As I Am”, de Danny, que va col·locar a les llistes de blues de tot el continent i va rebre crítiques brillants de la premsa musical internacional. un tracte amb la nova dinàmica etiqueta.
El 2007 Danny va signar amb Rounder Records i va llançar tres àlbums d’èxit amb aquesta etiqueta, tots els quals van superar les llistes de blues d’iTunes i Amazon a molts països. El 2009 Danny va signar un acord de llicència amb Virgin / EMI Asia i una cançó del seu llançament de 2007, “Live”, es va incloure en un CD de compilació titulat “El millor àlbum de Blues del món mai”. Danny es va comptar amb molts gegants de Blues, entre ells Johnny Winter, Gary Moore, Albert Collins, Walter Trout i ZZ Top.
El febrer de 2010 va llançar el disc de Danny, “Just As I Am”, de Danny, que va col·locar a les llistes de blues de tot el continent i va rebre crítiques brillants de la premsa musical internacional. un tracte amb la nova dinàmica etiqueta.
Danny va dirigir-se als Estats Units per recórrer àmpliament durant 5 setmanes la banda de Walter Trout, mentre que la dolenta llegenda de blues es recuperava de la cirurgia de trasplantament hepàtic. Abans de tornar a casa per continuar girant per Europa, i després viatjar a la Xina per participar al Festival Internacional de Jazz i Música de Nanjing. En tornar al Regne Unit, la banda va tocar un espectacle al prestigiós London Blues Fest al Royal Albert Hall de Londres.
Danny va tornar a l’estudi l’agost de 2015. Un cop més va unir-se amb el productor Richard Hammerton, la directiva era senzilla, aconseguir un gran estudi de sona, uns grans músics i tallar un directe, a l’estudi, el blues rocker carregat de guitarra! L’àlbum resultant, “Money Money”, va aparèixer aparicions de convidats especials de Walter Trout i la llegenda de Whitesnake Bernie Marsden. Va arribar al número u dels gràfics de blues iTunes al Regne Unit, Alemanya i Suïssa i al final de la setmana d’obertura va debutar al número tres de la taula oficial de Jazz i Blues del Regne Unit (OCC). Amb elogi unànime dels crítics a tot el món, “Blood Money” es va descriure com el llançament definitiu de la carrera de Danny. La promoció que envolta l’àlbum va donar lloc a una característica de la BBC TV i el 2016 va acabar amb Danny sent votada per Classic Rock Magazine com una de les 100 grans cantants de blues del món.
2017 – 2019
El 2017 va ser l’inici d’un nou capítol per a Danny, tant a nivell personal com professional. Després de la mort del seu pare, i membre de la banda de llarga durada el 2016, Danny va començar a escriure i planificar el futur.
Llançant un nou projecte, Danny va donar el tret de sortida al 2017 recorrent Europa amb una gran banda de nou peces especialment seleccionada, amb claus, guitarra rítmica i una secció de quatre peces de llautó.
Danny va descriure això com:
Alguna cosa que sempre he volgut fer. Combinem el nou amb l’antic: versions modernitzades i re-presentades del meu propi treball en un format clàssic de gran banda, amb un parell de Blues clàssics al costat. ”
Els resultats resultants es mostren on es va gravar i publicar com a doble àlbum el 21 d’abril de 2017.
El llançament de Big Band Double Live va tenir un èxit enorme i va haver-hi una gran demanda de Danny perquè aquest projecte fos un projecte en curs i el vestit de moda. La Big Band va recórrer durant tot el 2017, tocant importants festivals de Jazz i Blues i actuant a teatres i clubs de tot el Regne Unit i Europa. Els espectacles continuen fins al 2018 amb programacions de festivals i clubs programats al Regne Unit, Alemanya, Polònia i Àustria.
Danny es va dirigir a l’estudi el 2017 per enregistrar el seu àlbum més personal encara. El seu quart àlbum d’estudi produït per Richard Hammerton, “Revelation”, es va publicar el 20 d’abril de 2018.
“Quan vaig començar a escriure aquest àlbum, sabia que seria un dels reptes més difícils de la meva carrera”, afirma Danny. “No va faltar material, no va ser una falta de desitjos, però em vaig adonar des del principi que, si aquest registre havia d’aconseguir les coses que volia dir, hauria d’aprofundir en mi mateix amb aquestes cançons i afronten records i emocions que no volia afrontar. ”
“Revelation” ha estat descrit com “el millor àlbum de la seva carrera” (Classic Rock Magazine) i va ser considerat com l’àlbum Blues Rock
2019 – Actualitat
Després de l’èxit de Revelation, Danny va signar un nou acord amb el segell discogràfic alemany, Jazzhaus Records, i el setembre del 2019 veurà el llançament del seu primer àlbum d’estudi de producció pròpia, “Means of Escape”.
Debutant com a productor, el guitarrista va muntar una col·lecció veritablement estelada de personal de classe mundial per ajudar-lo a elaborar un àlbum que ha estat ell, “esperant tota la seva carrera per crear”. Realitzat per Ian Dowling, guanyador del premi Grammy (Adele, KT Tunstall) i gravat als famosos Chapel Studios de Lincolnshire, “Means of Escape” presenta nou temes de blistering Blues rock del més alt calibre.
Barrejat a Nashville pel mític Eddie Spear (Rival Sons, U2, Chris Stapleton), “Means of Escape” compleix la promesa de l’artista de fer una col·lecció de cançons de Blues Rock que siguin potents, contemporànies i atrevides. Abbey Road Studios de Sean Magee (Gary Moore, The Rolling Stones), premiat per Grammy, Bryant finalment ha captat l’energia bruta i la il·lusió dels seus concerts en directe.
Means of Escape: llançament internacional el 20 de setembre de 2019

Means of Escape Album Preview: tbc Tour dates: http://www.dannybryant.com/upcoming-dates/ Website: www.dannybryant.com Contact: kirby@dannybryant.com