Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Al pati MAC, (Museu d’Art de Cerdanyola).

Enma Fernández, l’enfant terrible del piano!

La trajectòria musical d’Enma Fernández destaca per la seva relació directa amb el Rock&Roll. No obstant això, aquest pianista, cantant, director musical, showman i animal escènic, s’ha convertit en els últims dos anys en un referent essencial de l’estil de “New Orleans” i “Latin Jazz”.

Nascut a Barcelona el 1987, Enma Fernández pot presumir de ser un dels músics més prolífics de la Ciutat Comtal, amb una mitjana de més de dos-cents concerts a l’any. Virtuós al piano i enèrgic en directe, destaca pel seu especial domini del Rhythm and Blues, el so New Orleans, Jazz Tradicional i Rock&Roll.
Les seves influències, que remeten a artistes com Ray Charles, Professor Longhair, Dr. John, Allen Toussaint, Duke Ellington, Jerry Lee Lewis, Fats Domino o Bebo Valdés, i el seu estil personal fan d’ell un músic difícil d’imitar.

Ara Enma Fernández sorprèn amb un nou projecte musical, Hey Chico !! Un àlbum de deu cançons gravat i produït de la mà dels genials Mike Mariconda i Marc Tena. Un treball personal que el manté dins de l’univers del rock&roll amb el que obre espai a nous estils musicals.

Hey Chico !! és el resultat d’anys de trajectòria musical, un mirall que reflecteix els interessos musicals de l’autor en totes les seves facetes. So “New Orleans”, “Rhythm&Blues”, “Country”, “Steady”, “Cubà” o “Jazz” són alguns dels estils que Enma Fernández ha triat per coronar el seu nom amb un àlbum que parla d’ell en primera persona.
A Enma Fernández li acompanya una banda orquestrada per músics d’inqüestionable reputació on vents, piano, veu i percussió s’uneixen per donar vida a una festa de vents única. Amb ells ha gravat el seu últim treball d’estudi (Hey Chico !!) i amb ells presenta els seus enèrgics directes, espectacles sonors que posen de manifest que aquesta banda sap com respondre en directe.

Enma Fernández es troba actualment immers en la presentació del seu últim treball, Hey Chico !! (Bickertone Records) Una oportunitat única per gaudir de la seva música ara que gaudeix del seu millor moment.