Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

A la BCC, Biblioteca Central de Cerdanyola

Exposició de Pedro Villarejo, l’artista que ha creat el cartell d’aquest Festival de blues 2019.
El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ja comença a engegar motors. Avui s’ha fet pública la imatge que il·lustrarà la XXIX edició. L’artista responsable de l’obra és Pedro Villarejo, de 46 anys, “i cerdanyolenc de tota la vida”, tal com ell mateix ha explicat.

Per escenificar el moment, s’ha fet entrega a l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Cultura, Pepi Rivera, de la imatge que servirà per fer el cartell que il·lustrarà el Festival de Blues de Cerdanyola.

A l’hora de fer la imatge, l’artista ha partit de 3 idees bàsiques, “el primer va ser mantenir el color blau, molt relacionat amb el blues, també he volgut introduir un personatge, ja que és un estil que em caracteritza, i finalment, volia que la composició tingués dinamisme, d’aquí que sigui en diagonal”.

A més, Villarejo introdueix el groc per complementar el blau que domina l’escena. Finalment, l’autor va decidir incorporar tatuatges al personatge “per donar-li un punt de modernitat i fugir de la idea que el blues és per persones d’edats determinades”.

No és la primera vegada que Pedro Villarejo il·lustra un esdeveniment de Cerdanyola, ja que aquest any també signa el cartell “Un castell d’arrel” del concert del castell de Sant Marçal, organitzat per l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.