Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Al parc del Turonet

El blues i el soul es vincula de manera inextricable en la guardonada cantautora, Kyla Brox, descrita gràcies al seu talent com “la millor cantant de blues femenina de la seva generació”.
Guanyadora del Regne Unit Blues Challenge 2018, Kyla té l’honor de representar el Regne Unit a Memphis al Challenge Internacional de Blues 2019, així com a l’esdeveniment europeu a les Açores.

Amb un gest de confirmació a la seva progressió ascendent, la UK Blues Federation va fer de Kyla l’ambaixadora oficial del UK Blues el 2016 i és una de les tres úniques i privilegiades cantants britàniques en ser inclosa a la llista de 50 Women of the Blues Spotify.

Filla de la figura de culte en el món del blues, Victor Brox, la vocalista mancuniana va iniciar la seva carrera d’adolescent, a la banda del seu pare, i ara ha perfeccionat i sofisticat el seu propi so, tal com es va escoltar al seu aclamat àlbum del 2016, Throw Away Your Blues i a la brillant i més variada oferta de l’àlbum del 2019, Pain & Glory. La seva veu; tendre, urgent, acarnissada, desdibuixa la distinció entre plaer i dolor, barrejada amb l’encisadora i fluida guitarra de Paul Farr, el baix inspirat de Danny Blomeley i la bateria inapel·lable de Mark Warburton, es combinen per fer un estil únic i potent, sovint alegre, sempre emocional.

Kyla també toca en forma de duo al costat del seu marit, el virtuós guitarrista acústic, Danny Blomeley.

Amb molts i molts quilòmetres recorreguts per la carretera, girant per tot el món, Kyla Brox és considerada com una de les millors cantants de soul-blues que les Illes Britàniques mai hagin donat a conèixer.
“La millor cantant de blues femenina de la seva generació” Manchester Evening News
“La resposta de Manchester a Aretha Franklin.”
Tony Wilson, Factory Records

“Segurament una de les veus més fines que hagi tingut la Gran Bretanya” Pete Clack, Blues Britain

“Kyla Brox sap manegar els engranatges … La vocalista deixa que les cançons creixin augmentant la temperatura per graus, donant-li un to arrauixat al tram final. És una tàctica trepidant. “Henry Yates, The Blues Magazine “Una autèntica diva d’ànima … Sensible, sexy i amb infinites reserves d´audàcia” City Life.