Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Al parc del Turonet

Malacara Blues Band “Americana Blues Band from Barcelona”. La música de Malacara es fon en un Arc de Sant Martí. De la foscor, a la llum tènue que reflecteix esperança. Es recrea en la nostàlgia, s’enfonsa en un optimisme amarg. Navegant del temps malmès per les ferides. De Memphis a New Orleans dels anys 20 als 70, de les plantacions, a l’electricitat de Chicago. Els dies de Little Walter, les nits de Dylan. La poesia de Lorca i els paisatges de Hopper.
Xavi Malacara, un compositor que ofereix històries quotidianes, paganes a la recerca de la fe, i narracions del que és inconfessable. Evidències de Hank Williams, Charley Patton, Jelly Roll Morton, John Mayall, en la música de Malacara. Des de 2013 amb Malacara & Wilson Band, Xavi ha editat tres discos. Tots, produïts per Mario Cobo (The Nu Niles, Locos del Oeste). A “Hopeless Blues” (2016) apareixen les primeres composicions. Són un homenatge al millor del Blues i la “Americana” o música tradicional d’arrels. En 2017 presenten “Summer Camp Blues”(Hotsak).
En 2019 s’edita el tercer àlbum de Malacara & Wilson Band (Acaraperro). Una joia produïda de nou per Mario Cobo. Un viatge per la música tradicional americana. Lletres punyents que parlen en primera persona de la fugida i a la crida del buit. Amb “Miles Down Blues” La banda recorrerà els principals escenaris del pais.