Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Bar la Petanca

Sara Gee & Ramblin Matt es van formar en Juny de 2013 quan tots dos es van conèixer a València i des de llavors han fet més de 300 concerts, tenen sis discos auto-publicats i figuren en dos recopilatoris.

La seva música també es programada freqüentment en diferents estacions de radio on han sigut entrevistats per diversos mitjans espanyols i internacionals. Matt va pasar 7 anys a Londres, fent música amb el seu trío i amb Los Jailbreakers i allà va estudiar música en CityLit College de Covent Garden. Anterioment havia passat 6 anys a Estats Units on va aprendre de les fonts originals durant les seves estances a Chicago i USA. Sara es va licenciar en art dramàtic i va començar els seus pasos musicals a Formentera, junt al seu mentor Erik Doornweerd.

Sara i Matt son amants declarats del so clàssic dels anys 30, 40 i 50 i col·laboren amb ells diferents músics dinàmics i versàtils, amb sòlides carreres en la música americana de Arrels com el Blues, Country i Rock’n’Roll. Escriuen el seu propi material que combinen en els seus shows amb covers d’artistes com Robert Johnoson, Bessie Smith, Howlin Wolf, Bob Dylan, Wanda Jackson, Ida Cox, Delbert McClinton, Johnny Cash, Hank Williams, Lou Ann Barton o Neil Young, per mencionar alguns.

Els músics que han acompanyat a Sara i Matt en els seus directes i gravacions com a secció rítmica, o bé amb baix elèctric o amb contrabaix, són respectats i coneguts en la vibrant escena musical valenciana, membres en un moment o altre de grups com Los Incorregibles, Rock’n’Bordes, Renegados, Blackmailers, The Danny Boy Blues Band o Racers Trío. Actualment actúen com The Sara Gee & Ramblin Matt Band, amb el gran Pepe “Pelos” Calle al baix elèctric, un gran músic que ha aportat el seu groove, sòlid i armònic a la banda i Terry Hayes a la bateria. També fan alguns shows junt amb Isi Rockin al contrabaix i diferents músics a la semibateria i percurssió, sota el nom de The Sara Gee & Ramblin Matt Four.