Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Al parc del Turonet

Sugar Daddy and The Cereal Killers són una locomotora de Rhythm & Blues que en els seus concerts no oblida el Swing ni el Boogie Woogie. Veure a aquests set italians en directe és transportar-se a la Nord Amercia dels anys 40: elegància sobre l’escenari i gotes de suor a la pista de ball.

La banda Sugar Daddy and The Cereal Killers neix al 2009 a la ciutat de Milan. És en aquest any quan Simone Caputo, conegut comunment com Sugar Daddy, comença a desenvolupar junt amb el baterista Francis Needham i al baixista Roberto Boldi una proposta personal partint del Blues que ja practicaven en projectes anteriors. Clau en el seu so serà la secció de vent integrada per Luigi Napolitano, Roberto Dibitonto i Cosimo Pignataro als que finalment s’uniria el virtuos pianista John Bramley.

Intercalant composicions pròpies, incloses en el seu LP Thirteen Days, amb versions de grans clàssics com Muddy Waters, Little Richard, Ray Charles o Louis Prima aquests treballadors músics han compartit escenaris per tota Europa amb bandes com Ray Collins Hot Club, Polecats o The Limboos.

Video “Easy Tiger” http://bit.ly/1Jt0YrI
Video “Voodoo Lady” http://bit.ly/2rdUz2c
Video “King Kong” http://bit.ly/2rUycR8
Web www.cerealkillers.it