Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Al Mercat de Fontetes

Ja està aquí el nou disc de la J. TEIXI BAND, per primer cop, un recorregut per tota la seva carrera. La banda formada per membres de dos bandes llegendàries, com van ser MERMELADA i LOS ELEGANTES. S’han convertit possiblement en la millor banda de Rhythm&Blues i Blues del nostre país, amb lletres en castellà. Presenta un doble CD amb 34 cançons, 5 d’elles noves, incloent tots els seus èxits junt amb noves barreges, remasteritzacions actualitzades, temes en directe i tomes alternatives. Això ens dona una sensacional foto fixa de la força i “poderío” de la banda en aquest moment.

Sempre treballant amb un so propi i intransferible durant aquests anys, cosa que els ha consolidat com una aposta rotunda de plena actualitat. Compartir escenaris amb Chuck Berry, Bo Diddley o Little Richard els hi ha donat la oportunitat de desenvolupar una carrera constant i ascendent. En el seu nou àlbum destaca la producció de les noves cançons i especialment el seu primer single “I don’t wanna go home” amb Velma Powell, com artista convidada.

Tots els temes nous gravats amb músics convidats com Juan Muro, Juanma de Olmo o Ramón Arroyo. Temes com “Blues del Carbón”, “Un beso más”, “Yo ya no soy”, “Es Cruel” o “Yo quiero ser” donen al repertori clàssic de la banda un complement perfecte. Junt amb aquests temes, els seus temes més coneguts com “Psychedelic Sally” que va arribar al lloc número 3 de les llistes de Afyve o “Rosas Rosas” del seu celebrat últim treball “Desde el Tren” o “No quiero Escapar” que és un altre dels seus clàssics.

“Letra y Mýsica” és un fantàstic recorregut per totes les influències de la banda des del blues al soul. Sempre amb la música negre com l’arrel del seu so. Realmente un treball perfecte per conèixer i reconèixer a la J. Teixi Band.

http://www.jteixiband.es