Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Espectacle itinerant, Av. Catalunya

Les ZeBRASS és una marching band amb molt de groove, però la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil més cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de New Orleans i les improvisacions tenen un paper destacat en el seu repertori.
Les ZeBRASS és una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que s’inspira en les bandes de carrer de New Orleans on les marching bands i la música acompanyen a la gent en tots els actes festius de la ciutat.
ZeBRASS s’inspira en l’essència d’aquestes bandes americanes i dóna un caràcter festiu a la seva música omplint cercaviles, correbars, i tot tipus de celebracions i formats.
El seu repertori té quatre línies diferents: adaptació de cançons tradicionals, composicions pròpies, temes de música jamaicana i repertori de jazz tradicional de New Orleans.
Les ZeBRASS han realitzat actuacions per tota Catalunya, França i Bèlgica, a més a més d’haver publicat una maqueta i dos CD’s.
La banda compta amb tot de músics de trajectòria contrastada i toquen en formacions reconegudes com, Manu Chao, Buhos, Muyayo Rif, Strombers, The Gramophone Allstars Big Band, The Big Jamboree, Smack Dab, Muchachito Bombo Infierno, Fundación Toni Manero entre d’altres, on a cada actuació hi ha moments d’improvisació que fan que siguin irrepetibles i únics.

Lloc: Av. Catalunya.